Det ar viktigt eftersom du kommer att skapa din profil forut detta motiv

Det ar viktigt eftersom du kommer att skapa din profil forut detta motiv

  • Pro att skapa ett konto med ditt telefonnummer, belastning kungen “Logga in med telefonnummer” och folj instruktionerna gallande skarmen.
  • Ange ditt namn, fodelsedag, kon och sate nar du uppmanas.

Bestam hur du vill bruka Tinder

Om du letar efter nagot avslappnat, bor du vara kungen forhand med detta i din profil. Ifall du letar efter nagot seriost, bor du besta sann med detta i din profil.

Forut att synnerligen lite ut det mesta av Tinder, bestam hur du vill bruka den innan du staller in din profil eller sveper nagon at vanster eller hoger. Vill du svepa enbart pro skojs skull? Letar du efter en ihopparning? Hoppas du kungen att finn en pojkvan eller flickvan? Eller kanske nagot mer langsiktigt?

Skriv en smart biografi

Nar du skapar din Tinder-biografi bor du ha nagra prylar i atanke. Det forsta att komma ihag ar att din biografi plikt vara kort och charmig (som dina one-night stands). Du inneha enkom 500 spar att verka med, sa ju effektivare du ar med svangrum desto battre.

Forut det andra ar en smart bio avgjort viktig.

Det finns ingen motiv att vara superserios med det, men nagot som far lasaren att le eller grubbla ar alltid en bra koncept.

Forut det tredje, kika till att din bio speglar vem du minsann ar. Det spelar ingen roll hur rolig du ar ifall det inte alls ar i narheten av vem du ar som person!

Valj dina foton

Om du berattar en sagen ifall dig jag har du mer att pladdra om. Kungen bilderna amna folk klara av kika ditt fejs, men lagg inte upp for flertal selfies. Och gruva dig ej forut storleken gallande dina foton.

Nar det kommer till att valja dina bilder forut Tinder ar det relevant att komma ihag att din huvudsakliga profilbild ar allihopa anvandare kommer att kika nar de sveper genom sin lista med matchningar. Det ar saledes det ar sa centralt att selektera en bild som visar dig i ditt basta sken och som far dig att ma bra med dig allena.

Foton med vanner ar bra for annu en bilder, men du vill att din huvudsakliga profilbild amna vara bara du som ler kontra varlden. Det beror kungen att vi vill kanna till hur du riktig ser ut utan att behova ta hansyn till ifall manniskorna omkring runt dig ar attraktiva eller ej. Ifall din huvudbild ar attraktiv spelar det ingen roll hur resten av dina bilder ser ut i och med de flesta ej kommer sa fjarran och de som gor det bryr sig ej darfor de redan ar intresserade fran att pladdra med dig.

Det viktigaste ar att du valjer ett foto dar du ler och ser glad ut. Du vet aldrig här vem som kan svepa riktigt gallande dig!

Svep med medvetenhet

Ifall du nagonsin inneha anvant Tinder kanner du formodligen till swipe-funktionen. Nar anvandare ser en potentiell matchning kan de svepa at hoger pro ett “ja” eller vanster for ett “nej”. Den har funktionen later dig selektera vilka brukare du ar hagad fran och gor det lattare att limit din sokning. Svepning ar dock ej sa spartanskt som att knacka. Du bor besta alert gallande hur du anvander den har funktionen nar du letar efter dejter pa Tinder eller snarlika appar. Arme ar anledningen:

Om du sveper pro kvickt kan du ga miste ifall potentiella matchningar. Detta kommer sarskilt att aga rum om du anvander Tinders automatiska svepfunktion. Sakta ner och glo minsann gallande varje anvandare innan du bestammer dig pro ifall de ar en match eller inte. Ifall du missar nagon som kunde ha varit kompatibel med dig kan det vara svar att hitta dem igen senare i din sokning.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Add a Comment

Your email address will not be published.

All Categories